JOBOPSLAG

Android software-udvikler

Ansøgningsfrist: 01.01.2018

Novasa er med en alder på 14 år Danmarks ældste app-bureau. Vores mission er at hjælpe virksomheder og myndigheder med at skabe apps, der gør en forskel i dagligdagen for deres kunder, brugere og medarbejdere. Vi har løst ekstremt forskellige opgaver for kunder som Københavns Lufthavne, REMA 1000, WashTec, LEGO, Region Hovedstaden, TV 2, Momondo og Viasat.

Vi søger lige nu en dygtig og passioneret udvikler til vores Android-team. Personen vi søger er selvdrevet og god til at gennemskue komplicerede problemstillinger. Derudover er den ideelle kandidat kreativ, og brænder virkelig for at skabe nogle fede løsninger, og kan lide at være en del af et team af ligesindede, hvor vi alle arbejder mod samme mål. Det er desuden vigtigt at du er kvalitetsbevidst, og kan gennemskue hvilken løsning, der vil give brugerne den bedste oplevelse.

Vi udvikler kun native apps i Android Studio, så det er et krav at du har erfaring med dette. Vi har respekt for cross-platform frameworks og teknologier som Xamarin, men det er ikke noget vi benytter. Derfor er en god erfaring med Java og evt. Kotlin samt Android Studio et must.

Vi har verdens fladeste virksomhedsstruktur, så der er rig mulighed for at forme vores apps, og få indflydelse på resultatet. Vi lægger stor vægt på design, så erfaring med implementering af avancerede GUI’er og animationer er et stort plus. Vi kræver ikke at du er design-ekspert, men at omsætte designerens arbejde til en fungerende app er en vigtig del af arbejdet.

Vi har både indenlandske og udenlandske kunder, så et godt og funktionelt engelsk på skrift og tale er et plus. Samtidig er det en stor fordel hvis du tidligere har arbejdet med kunder, og derved har en vis sans for at give en god kundeservice. Hos os er udviklerne ofte i direkte dialog med kunderne, så det er vigtigt at kunne give dem følelsen af, at vi tager os godt af dem.

Vores virksomhedskultur er afslappet og uformel. Vi tror på at det skal være sjovt og hyggeligt at gå på arbejde, så vi forsøger at skabe en arbejdsplads hvor man har lyst til at opholde sig. Det inkluderer flotte lokaler, en lækker frokostordning, god kaffe og vigtigst af alt: kage. Vi ligger for enden af Gothersgade, lige ved søerne, og ca. 5 minutters gang fra Nørreport.

Hvis det lyder som noget for dig, så send en ansøgning samt mindst én app, som du har udviklet. Dette er et krav for at vi kan overveje din ansøgning. Det behøver ikke at være en stor og veldesignet app. Personlige projekter er også helt fine. Du må i den forbindelse meget gerne sende os kildekoden, hvis du har mulighed for det. Ellers et link til Google Play eller en .apk-fil. Hvis du har udviklet den sammen med andre, så er det vigtigt at du gør det klart, hvilke dele du har arbejdet på.

Send din ansøgning til os på jobs@novasa.com.

Du kan læse mere om Novasa på vores hjemmeside.