JOBOPSLAG

Laravel backend-developer

Ansøgningsfrist: 01.01.2018

Vi søger en dygtig udvikler til vores backend- og web-team. Som en del af teamet vil du komme til at arbejde på nogle af landets mest innovative apps for førende virksomheder i ind og udland. Vores apps og backends er ét samlet hele, så backend- og app-udviklere arbejder hos os meget tæt sammen.

Blandt vores projekter kan nævnes REMA 1000s deleøkonomiske tjeneste Vigo. Med appen kan kunder handle dagligvarer, som afhentes og leveres af andre brugere. Det er blevet til en gigant-succes - i høj grad takket været den avancerede backend, som vores team udviklede fra bunden.

En af vores andre løsninger er EasyCarWash, som er en platform for salg af bilvask-abonnementer, som udbydes af verdens største producent af bilvask-anlæg, WashTec.

Den ideelle kvinde eller mand til jobbet besidder som minimum følgende kvalifikationer:Derudover er det et meget stort plus, hvis du har erfaring med håndtering og drift af større, forretningskritiske løsninger.

Novasa er med en alder på knapt 15 år Danmarks ældste app-bureau. Vores mission er at hjælpe virksomheder og myndigheder med at skabe apps, der gør en forskel i dagligdagen for deres kunder, brugere og medarbejdere. Vi har løst ekstremt forskellige opgaver for kunder som Københavns Lufthavne, REMA 1000, LEGO, Momondo og Viasat.

Vores virksomhedskultur er afslappet og uformel. Vi tror på at det skal være sjovt og hyggeligt at gå på arbejde, så vi forsøger at skabe en arbejdsplads hvor man har lyst til at opholde sig. Det inkluderer en lækker frokostordning, god kaffe og vigtigst af alt: kage. Vi ligger for enden af Gothersgade, lige ved søerne, og ca. 5 minutters gang fra Nørreport.

Hvis det lyder som noget for dig, så send en ansøgning, meget gerne med nogle eksempler på dit tidligere arbejde.

Send din ansøgning til os på jobs@novasa.com.

Du kan læse mere om Novasa på vores hjemmeside.