JOBOPSLAG

iOS software-udvikler

Ansøgningsfrist: 01.01.2018

Novasa søger en dygtig og motiveret iOS-udvikler til vores arbejde med udvikling af apps for vores kunder. Personen vi søger er selvdrevet og god til at gennemskue komplicerede problemstillinger. Derudover er den ideelle kandidat kreativ, og brænder virkelig for at skabe nogle fede produkter. Vi har verdens fladeste virksomhedsstruktur, så der er rig mulighed for at forme vores apps, og få indflydelse på resultatet. Vi lægger stor vægt på design, så erfaring med implementering af avancerede GUI’er og animationer er et stort plus. Vi kræver ikke at du er design-ekspert, men at omsætte designerens arbejde til en fungerende app er en integral del af arbejdet.

Vi har både indenlandske og udenlandske kunder, så et godt og funktionelt engelsk på skrift og tale er et plus. Samtidig er det en stor fordel hvis du tidligere har arbejdet med kunder, og derved har en vis sans for at give en god kundeservice. Hos os er udviklerne ofte i direkte dialog med kunderne, og med til at tage beslutninger i samarbejde med dem, så det er vigtigt at kunne give dem følelsen af, at vi tager os godt af dem.

Novasa er med en alder på 14 år Danmarks ældste app-bureau. Vores mission er at hjælpe virksomheder og myndigheder med at skabe apps, der gør en forskel i dagligdagen for deres kunder, brugere og medarbejdere. Vi har løst ekstremt forskellige opgaver for kunder som Københavns Lufthavne, REMA 1000, LEGO, Region Hovedstaden, Momondo og Viasat.

Vores virksomhedskultur er afslappet og uformel. Vi tror på at det skal være sjovt og hyggeligt at gå på arbejde, så vi forsøger at skabe en arbejdsplads hvor man har lyst til at opholde sig. Det inkluderer en lækker frokostordning, god kaffe og vigtigst af alt: kage. Vi ligger for enden af Gothersgade, lige ved søerne, og ca. 5 minutters gang fra Nørreport.

Hvis det lyder som noget for dig, så send en ansøgning samt mindst én app, som du har udviklet. Dette er desværre et krav for at vi kan overveje din ansøgning. Du må i den forbindelse meget gerne sende os kildekoden, hvis du har mulighed for det. Ellers et link til App Store. Hvis du har udviklet den sammen med andre, så er det vigtigt at du gør det klart, hvilke dele du har arbejdet på.

Send din ansøgning til os på jobs@novasa.com.

Du kan læse mere om Novasa på vores hjemmeside.